logo

VESTIGINGSADRES

Sophialaan 7A
3542 AR Utrecht

CONTACT

T: +31 (0) 73 644 7500
E: info@jmconcepten.nl

JM CONCEPTEN

JM Concepten is uw partner op het gebied van bouwprojecten. Wij zijn binnen Nederland importeur van CLT/KLH panelen en LignoTrend producten.

Folow Us

foto clt pagina

CLT/KLH

Cross Laminated Timber, ofwel Kruislaaghout/Kruislagenhout (KLH), is een massief houten constructie element in groot formaat. De CLT panelen worden toegepast als wand-, vloer-, en dakpanelen. De panelen bestaan uit kruislings verlijmde vurenhouten planken en zijn, afhankelijk van de belasting, te verkrijgen in verschillende diktes.

Voordelen

Bekijk projecten met CLT/KLH

Eigenschappen van CLT/KLH

JM Concepten werkt uitsluitend met de beste producten. Wij hanteren daarom het Kruis Lagen Hout/ Cross Laminated Timber van KLH Massivholz GmbH uit Oostenrijk.

Door de kruisgewijze verlijming onder hoge persdruk wordt het uitzetten en krimpen van het hout tot een onbeduidend minimum gereduceerd. Tegelijkertijd verhoogt dit de structurele belastingscapaciteit en dimensionale stabiliteit.

De afmetingen van de CLT panelen zijn maximaal 16,50 (l) x 2.40/ 2.50/2.73/2.95 (b) meter, met een minimale plaatdikte van 60 mm tot een maximale plaatdikte van 500 mm. De CLT panelen worden direct op de bouwplaats afgeleverd en daar met behulp van een kraan gelost en/of geplaatst. De exact passende elementen garanderen extreem korte bouwtijden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer.

Duurzaamheid

De CLT panelen worden onder strenge milieuvoorschriften geproduceerd. Het gebruikte hout is afkomstig van duurzaam bosbeheer en is PEFC- gecertificeerd. De lijm welke gebruikt wordt is milieuvriendelijk.