logo

VESTIGINGSADRES

Sophialaan 7A
3542 AR Utrecht

CONTACT

T: +31 (0) 73 644 7500
E: info@jmconcepten.nl

JM CONCEPTEN

JM Concepten is uw partner op het gebied van bouwprojecten. Wij zijn binnen Nederland importeur van CLT/KLH panelen en LignoTrend producten.

Folow Us

SPIDER van Rothoblaas heeft wereldprimeur in Houten

Zijn geloof en interesse in de SPIDER van Rothoblaas was er al vanaf de introductie, maar het was wachten op een geschikt project. JMconcepten plaatste onlangs de eerste SPIDERS bij een grote renovatie in Houten. “Het creëert meer ruimte doordat je geen balken/liggers meer nodig hebt en dat geeft veel vrijheid. Het gaat veel kansen bieden voor de toekomst,” verwacht Mark van Kessel, eigenaar van JMconcepten.

Meer over dit project leest u in dit artikel.

spiders
oostvorne-bosvilla

CLT Bosvilla Oostvorne Engineering & CLT casco

In deze bosvilla te Oostvorne hebben wij de engineering en het CLT casco geleverd.

Meer over dit project leest u in dit artikel.

Van Asch Van Wijckskade 6 Bouwwereld.nl

Aan de stadsbuitensingel van Utrecht heeft zich tussen de historische gevels een moderne woning genesteld.

Lees verder in het volledige artikel.

media-bouw-wereld

Patiowoning Tien en Tijn Almere

Een prachtige KLH patiowoning voor Tien en Tijn te Almere Oosterwold gerealiseerd in 4 dagen tijd in de bloedhete zon (week 33-2020), het was afzien voor onze jongens, maar het eindresultaat mag er zijn. Ontwerp : Mathijs Cremers – info@zakenmaker.nl

Project Müllerhuis

In 2016 zijn wij in contact gekomen met de opdrachtgevers van de 2 woningen welke zij uitgevoerd wilde hebben in CLT/KLH voor het nieuwbouwproject Müllerpier aan het water te Rotterdam, de bouw is in 2017 gerealiseerd van het CLT/KLH casco met een prachtig eindresultaat. Zie onderstaande link van de uitzending Binnenste Buiten d.d. 25.02.2020.
media-gevels-klein-6-683x1024